button
Poznaj opinie klientów

Air-Tech Marine

http://www.air-tech.com.pl


Air-Tech Marine - Budowa i remonty jachtów

Ogólna ocena: 9.6 Opinii: 16

Dubois 17
71-610 Szczecin

Telefon: 601 724 974
Historia ocen z 12 miesięcy
0
0
0
0
0
0
0
0
9.5
9.57
9.67
9.75
VIII
IX
X
XI
XII
I
II
III
IV
V
VI
VII

Dodaj opinię do tej firmy:

Dane osoby oceniającej
*E-mail:
*Nick:
Ocena
*Treść opinii:
*Twoja ocena:
 
Akceptuję regulamin i wszystkie jego postanowienia*
 
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez firmę SEO Website Polityka prywatności*
 
 

Dodano: 14.07.2019 19:26 | zakk87

Silnik doprowadzony do bardzo dobrego stanu w dość krytycznej sytuacji, przed wyprawą klasy międzynarodowej. Bardzo dziękuję za zaangażowanie.

Dodano: 11.07.2019 23:36 | Rosimar_06

Produkcja jednostek pływających w jakości premium można powiedzieć. Warto się zgłosić, bo współpraca z faktycznymi hobbystami dziedziny.

Dodano: 03.07.2019 20:01 | Magnet

Po przecieku ani śladu. Bardzo szybka reakcja i dobre doradztwo techniczne. Praktycznie pomagają we wszystkich elementach związanych z obsługą jachtu.

Dodano: 03.07.2019 18:29 | Varcan67

Kupiłem niestety awaryjny jacht, ale udało się wyremontować i zoptymalizować. Wielkie dzięki.

Dodano: 22.06.2019 14:12 | ABISH AGGy

Miałem problemy ze sterowaniem jachtu. Udało się rozwiązać dość szybko i bez zbędnych kosztów.

Dodano: 13.06.2019 07:55 | okrzemek

Wystarczy rozrysować element do produkcji, a oni się zajmą tematem. Bardzo udana współpraca.

Dodano: 11.06.2019 20:43 | sunnyside

Zbliża się powoli sezon, więc planowałem naprawy jachtu. Jednostka odnowiona stosunkowo niewielkim kosztem. Ludzie godni polecenia

Dodano: 30.05.2019 16:00 | Cherokee.40

Bardzo kompleksowe podejście do naprawy, renowacji jachtów, bo jest nawet zaplecze produkcyjne na akcesoria.

Dodano: 26.05.2019 22:03 | saradonin

Mój jacht działa w branży turystycznej i musiałem zrobić niedawno remont przed sezonem wakacyjnym. Poszło sprawnie, całe szczęście, że tych ludzi znalazłem.

Dodano: 24.05.2019 20:26 | enthusiastic_m

Zaczynałem przygodę z jachtami właśnie przez nich i do tej pory trzymam kontakt w razie potrzeb serwisowych. Szybko, bezbłędnie, tanio. Co jeszcze można dodać?

Dodano: 21.05.2019 10:02 | czes212

Nie warto oszczędzać na bezpieczeństwie jachtu, a panowie bardzo dobrze podchodzą do wskazanej zasady.

Dodano: 06.05.2019 19:56 | gregBard

W Szczecinie najlepsi ludzie od naprawy jachtów wszystkich typów, zdecydowanie.

Dodano: 05.05.2019 19:18 | ZetMichał

Uzyskałem pomoc przy optymalizacji ogrzewania jachtowego. Jestem wdzięczny, że podzielono się ze mną wiedzą i znaczącymi umiejętnościami.

Dodano: 02.05.2019 20:36 | rach.cook

Kontakt bezpośrednio z producentem akcesoriów jachtowych, a to wiele znaczy przy personalizacji jednostki.

Dodano: 24.04.2019 07:18 | Bryzyt1

Usługa sodowania w celu zabezpieczenia jachtu przed korozją sprawdziła się znakomicie. Chyba jedna z najlepszych metod obecnie dostępna na rynku.

Dodano: 14.04.2019 12:29 | trev89

Panowie dobierają rozwiązania serwisowe do jachtów bardzo optymalne cenowo i proponują nawet alternatywy, jeżeli się da.

Statystyki:

Liczba firm: 1404 Liczba opinii: 41751

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

rach.cook dodał opinię o Lajuna.pl 18.07.2019 | 13:46

Nie byłam przekonana, że koszula błękitna w kwiaty może być taka tania :-)

vincek dodał opinię o SprawdzamPozyczke.pl 18.07.2019 | 13:10

Zdecydowanie polecam dostępne w serwisie opinie o chwilówkach, ponieważ są bardzo merytoryczne.

 
 

Znajdziesz nas na:

 
 
X Zamknij
Pamiętaj, Twoje dane są u nas bezpieczne !!! Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z serwisu. Więcej o plikach cookies oraz naszej polityce prywatności tutaj.